allvisas.ro

Vueling: promoție cu prețuri mari

Compania aviatică spaniolă low-cost Vueling are o promoție până pe 31 martie, pentru zboruri între 19 aprilie – 21 iunie 2017. Este o perioadă cam restrânsă, în care doar o singură lună (mai) este întreagă, dar măcar este. Atenție la faptul că una dintre condițiile accesării promoției stă în faptul că zborul trebuie cumpărat cu minim 22 de zile înainte. Asta înseamnă că data oficială de început a promoției se schimbă, după cum urmează:
– pentru biletele cumpărate pe 29 martie – prima zi a promoției este 20 aprilie;
– pentru biletele cumpărate pe 30 martie – prima zi a promoției este 21 aprilie;
– pentru biletele cumpărate pe 31 martie – prima zi a promoției este 22 aprilie.

Promoția anunță prețuri de la 24,99 euro per segment.

Din România, Vueling operează București și Cluj, pe următoarele rute:
București-Barcelona
București-Bilbao
Cluj – Barcelona

Din vecini, Vueling operează din din Serbia:
Belgrad-Barcelona

Până anul trecut, mai opera ruta București-Madrid, dar a renunțat. Vueling vinde totuși bilete pe această rută, dar cu escală în Barcelona, acolo unde este hub-ul companiei.

Din păcate, cel mai mic preț pentru București-Barcelona l-am găsit (sau “din fericire”…) la 49,99 euro, în data de 8 aprilie, deci în afara perioadei promoționale. Cel mai mic preț din perioada promoțională este de 59,99 euro, deci mai mult decât dublul prețului minim disponibil pentru toate rutele Vueling.

Pentru București-Bilbao, cel mai mic preț este în perioada promoțională, la 91,98 euro, deci la aproape de patru ori mai mic decât prețul minim anunțat de Vueling.

Pentru Cluj-Barcelona, nu sunt zboruri în perioada promoțională.

Pentru Belgrad-Barcelona, cel mai mic preț este de 59,99 euro, accesibil doar pe ultimele zile ale promoției, dar și după perioada promoțională.

Pentru mai multe detalii despre promoție, clic aici.